06-70/44-88-100 [email protected]

Komló - KisKomló - Royal? Kik is vagyunk?

Rólunk

 

 

 

2018. télén a Fő tér pletykatémáinak egyike volt: mi történhetett a város ismert és elismert kávézó-bárjával, az évekig Royal, majd Coffeshop-ként nevezett egységével.

Semmi – és minden.

A találgatások végére a közvélemény számára április 18-án került pont, mikor is megnyílt – immár új névvel – a Komló Étterem & Kávézó.

Mi lesz és mi lesz más?

A Fő tér az Fő tér, megkerülhetetlen az emberek igénye, akik egy kis belvárosi csevejre, egy finom kávéra, egy hideg sörre vágynak, jó idő esetén természetesen a teraszon, hogy minél többet láthassanak a város életéből, vagy akár “ülve is” összefuthassanak rég nem látott ismerősökkel.
Ennél azonban sokkal többet álmodott meg a tulajdonosi körrel együtt dolgozó (egyébként a Forum-ból is részben ismert) szakember-gárda: a város legmagasabb színvonalú, legigényesebb és kifejezetten minőségi street food éttermét kívánták megalkotni. Az első visszajelzések alapján: sikerült!

Régi és Új ízvilág!

A hagyományos street food ízek igényességgel, eredetiséggel és vendég-orientáltsággal párosultak. A pizzák, burgerek, BBQ és grill ételek világában ez nem mindennapos. Itt azonban alapkövetelmény és természetes.
A nem mindennapi ízélményről természetesen nem csak a séf és a szakács-csapat gondoskodik, hanem a maximális igényesség is, amivel kiválasztják alapanyagaikat, ahogyan és amivel azokat elkészítik. A belső terek mellett a konyha és az épület összes kiszolgáló egysége megújult, minden berendezés vadonatúj.
Ilyen alaposan átgondolt és megtervezett étlaphoz természetesen olyan itallapot terveztünk, ami minden korosztály számára csábító és megfizethető – jöjjön bármilyen céllal is a Komlóba.
A kávék, forró csokik és limonádék, a csapolt és üveges sörök, üdítők, minőségi és fröccsborok egyaránt azért vannak, hogy vendégeink úgy érezhessék: a lehető legjobb helyen vannak nálunk.

Minőségi kiszolgálás!

A JOLA és Tóth Attila kereskedelmi vezető volt arra a garancia, hogy nem csak a vendéglátós szakmaiság, hanem a belső és kiszolgáló terek is rabul fogják ejteni vendégeinket.
 
A belső design kialakításában részt vett a JOLA csoport marketinges csapata is, Hegyi Tamás és Nadrai Rebeka grafikusok, valamint Bazsó Gergely marketing vezető.
A fényekről és lámpatestekről Geröly Dániel, a Fénybirodalom termékemenedzsere gondoskodott.

Tekintse meg étlapunkat!

Tekintse meg itallapunkat!

Miért Komló, miért KisKomló?

A tulajdonos-építész testvérpár, Rapport Tamás és Rapport István bevallottan “bevándorló”: gyulai származásukra joggal és nagyon büszkék. Gyula pedig végtelenül büszke a több mint százéves étterem-szállodára, a Komló Hotel és Étterem-re.
A szintén a Rapport-testvérek által vezetett szálloda és étterem 2015-ben teljes átalakuláson ment keresztül.

Gyula csillaga!

A város szívében található, KOMLÓ HOTEL GYULA**** szép szecessziós épülete korhűen került felújításra. A kialakítás során az Art Deco irányzatot vette figyelembe a tervező, Rapport István, , amivel a Komlót egy új, prémium szintre emelte és megteremtette az a “Komló-életérzést”, amit immáron Szombathely is megkóstolhat – szó szerint.

Kis Komló, Nagy Komló, még nagyobb…

A szintén galériás gyulai Komló Étterem 110 fő befogadására alkalmas, mely tökéletes színteret biztosít esküvők, bálok, családi rendezvények, üzleti találkozók számára. A szálloda fényét tovább emeli az étteremhez tartozó közel 50 fős kávézó-terasz, amely télen-nyáron különböző italkülönlegességeket és a város legjobb – látvány street food kínálatával vár mindenkit.

Ez a “Komló-életérzés” azonban nem lehet csak a gyulaiak kiváltsága!

Szombathely – a Komló megérkezett!